9 عادت اشتباه در راه رفتن که به سلامتی‌تان آسیب می‌زند

پیاده روی یکی از شیوه های مؤثر ورزشی کم شدت است که در صورتی که درست انجام شود می­تواند به حفظ سلامتی کمک کند. برخی اشتباهات کوچک مانند درگیر نکردن درست عضلات، و برداشتن قدم­های بسیار بزرگ می تواند موجب آسیب به سلامت شما شوند. ممکن است در همان موقع متوجه اشتباه خود نباشید، اما پس از چند ساعت درد و ناراحتی ناشی از عادت اشتباع در راه رفتن خود را نشان خواهد داد.

در ادامه به برخی از این عادات اشتباه اشاره خواهیم کرد.

برای تقویت مفاصل و استخوان های خود می­توانید از مکمل­های کمک درمانی در این زمینه استفاده کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تهیه این مکمل ها به داروخانه اینترنتی با ارسال رایگان  مراجعه کنید.

به جلو یا به عقب متمایل می‌شوید

متمایل شدن به عقب یا جلو در هنگام راه رفتن می تواند موجب ایجاد فشار روی لگن و بروز مشکلاتی نظیر درد در لگن و کمر در بلند مدت شود.

سعی کنید صاف راه بروید و چانه­تان را موازی با زمین نگه دارید، شانه­ها آزاد و کمی به سمت عقب متمایل باشند تا تراز بدنتان حفظ شده و از افتادن وزن اضافی روی لگن و پایین کمر جلوگیری شود.

کودکتان خیلی جلوتر از خودتان می‌رود

زمانی که دست در دست کودکتان باهم راه می­روید، وقتی او جلوتر از شما راه برود موجب صدمه به شما خواهد شد، چراکه در این حالت تعادل بدن شما برهم خورده و به آرنج، مچ و شانه­هایتان فشار وارد می شود. این کار حتی می تواند موجب رگ به رگ شدن دست یا مچ و آسیب به رباط آرنج شود. سعی کنید هم راستا با کودک خود قدم بردارید.


روی پنجه راه می‌روید یا کف پایتان را صاف نگه می‌دارید

زمان برداشتن قدم، باید کف پایتان پیش از اینکه دوباره بلندش کنید، از پاشنه به سمت انگشتان پایین بیاید. اما برداشتن و گذاشتن پا بدون ایجاد انعطاف و یا راه رفتن روی پنجه موجب ایجاد درد در لگن، زانوها و قوزک پا خواهد شد، چرا که ضربه و وزن زیادی به آنها وارد می شود. علاوه براین، راه رفتن روی انگشتان می­تواند موجب ایجاد مشکل در رباط­ها شده و به ساق پا فشار مداوم وارد کند.

با پای جلویی‌تان به سمت جلو فشار وارد می‌کنید

اینکه به عضلات خود هنگام راه رفتن توجه کنید تا به درستی درگیر شوند، مهم است. نباید برای رفتن به  جلو به پای جلوییتان فشار وارد کنید زیرا این کار فشار زیادی به لگن و پایین کمرتان وارد می­کند و به مرور زمان موجب آسیب و درد خواهد شد.

در عوض فشار را به پای عقبی و باسنتان وارد کنید تا بدون ایجاد فشار روی پا و کمرتان به طور طبیعی به جلو رانده شوید.

اگر دچار دردهای استخوانی و عضلانی هستید، می­توانید از محصولات مسکن بی­نسخه برای تسکین درد خود استفاده کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تهیه این محصولات به داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

عضلات میان‌تنه را درگیر نمی‌کنید

سعی کنید هنگام راه رفتن عضلات شکم خود را قوی نگه دارید تا جلوی کمردرد را گرفته و وضعیت بدنی بهتری داشته باشید. فراموش کردن این کار یعنی اینکه از تمام عضلات خود به طور مؤثر استفاده نمی‌کنید و این بر وضعیت بدنی‌تان اثر می‌گذارد.

شانه‌هایتان را بالا می‌گیرید

بالا نگه داشتن شانه­ها و منقبض کردن آنها منجر به قفل شدن عضلات و ایجاد درد در شانه و گردن می شود. سعی کنید هنگام راه رفتن شانه ها را ریلکس کرده و به سمت عقب بیندازید تا انحنای طبیعی­شان حفظ شود. هرگز شانه­ها را منقبض نکنید و سینه و باسن خود را به سمت بیرون نکشید زیرا این کار نیز موجب درد عضلانی می­شود.

دست‌هایتان را تکان نمی‌دهید

استفاده از دست­ها هنگام راه رفتن موجب حفظ تعادل می­شود. اینکه هنگام راه رفتن اجازه ندهید دست­ها تاب بخورند و آنها را ثابت در طرفین خود نگه دارید می­تواند منجر به ایجاد مشکل در گردش خون و قرمز و متورم شدن دست­ها، به ویژه در هوای گرم شود.

کفش‌های مناسبی نمی‌پوشید

کفش­های خیلی تنگ، سفت یا سنگین مناسب پیاده روی نیستند و می­توانند طی یک سال ب سلامت شما تأثیر بگذارند. کفش­ها حکم ضربه­گیر را دارند و با هربار قدم برداشتن، ضربه­­های وارش شده را جذب می­کنند. کفش­هایی که خیلی مستعمل باشند، آنطور که باید نمی­توانند جلوی این ضربه­ها را بگیرند. کفش­های خیلی تنگ یا سنگین نیز با وارد کردن فشار به عضلات به دلیل نداشتن انعطاف طبیعی موجب درد می شوند.

قدم‌های بزرگ برمی‌دارید

برداشتن قدم­­های بزرگ که از بدن فاصله زیادی دارند، موجب ایجاد فشار اضافی روی قلم پا که بدن را حمل کرده و ضربه­های قدم­ها را دریافت می­کند، می­گردد. در نتیجه شین اسپلینت (درد ساق پا) ایجاد شده و زانو آسیب می‌بیند. بهتر است قدم‌های کوچک‌تر با تعداد بیشتر بردارید.

در هر سنی که باشید می­توانید برای اطمینان از دریافت کامل مواد مغذی مورد نیاز بدن، مکمل مناسب سن خود را تهیه کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و تهیه این مکمل ها به داروخانه اینترنتی مراجعه کنید.